Milas’ta mahalle ve pazar ziyaretleri sürüyor

Milas’ta mahalle ve pazar ziyaretleri sürüyor
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahalle ziyaretlerine yoğun mesai harcayan Başkan Tokat, pazarlarda denetim ve incelemelerde bulunarak, vatandaşları pandemi önlemleri konusunda...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahalle ziyaretlerine yoğun mesai harcayan Başkan Tokat, pazarlarda denetim ve incelemelerde bulunarak, vatandaşları pandemi önlemleri konusunda uyarılarda bulundu.

Sırası gelen vatandaşlara aşı olmaları gerektiğini de hatırlatan Başkan Tokat, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

İlk ziyaretini Dörtyol Pazarına gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pazar yerinde denetim ve incelemelerde bulunarak, vatandaşlara pandemi önlemleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Tokat, sorunların çözümü konusunda çalışmaların yapılacağını belirterek, daha sonra Kuzyaka, Söğütçük, Hasanlar, Balcılar ve Alaçam mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirmelerde bulunan Başkan Tokat, muhtarların öneri ve taleplerini de dinledi.

Buradaki ziyaretlerini tamamlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra Selimiye Pazarına geçerek, ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tokat, pazar ziyareti öncesinde Akçalı, Danışment, Kılavuz, Selimiye, Göldere ve Karşıyaka mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Gerçekleştirilen toplantının ardından Selimiye Pazarı’nda denetim ve incelemelerde bulunan Başkan Tokat, sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI DİNLİYOR ONLARLA GÖRÜŞÜYORUZ”

Pandemi tedbirlerine uyulmasının çok önemli olduğunu aktaran Başkan Tokat, “Ekiplerimizle beraber vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor onlarla görüşüyoruz. Kırmızıya dönme eğilimindeyiz Muğla ili olarak. Onun için dikkatli olmamız gerekiyor. Bu hassasiyeti oluşturmak amacıyla vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Aşılamada da geriden gidiyoruz. Onu da bir an önce hedeflenen noktalara ulaştırmak için uyarılarda bulunuyoruz, teşvik ediyoruz.  Aynı zamanda gerekli düzenlemelerin yapılması noktasında buradaki esnafımızın, üreticilerimizin önerilerini dikkate alıyoruz hem de yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Tekrar bir kapanmaya girersek, kırmızıya dönersek, çok önemli sıkıntılarla karşı karşıya kalacağız. Özellikle turizm sezonu öncesinde bizi çok zor durumda bırakacak. Bunu olumluya çevirmek için alanda ekiplerimizle beraber aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ve bundan sonraki pazarlarda da aynı hassasiyetle çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Selimiye Pazar ziyaretini tamamlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra Çukurköy, Konak ve Kayabükü Mahallerine de ziyaret gerçekleştirdi. Mahallelerdeki yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Tokat, mahalle halkının öneri ve taleplerini de dinledi. Çukurköy Mahallesi’nde devam eden parke kaplama çalışmalarını da inceleyen Başkan Tokat kendi elleriyle parke döşeyerek, çalışmalara katkıda bulundu.

Bu haber toplam 373 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.