Milas’ta sahil düzenleme çalışmaları başladı

Milas’ta sahil düzenleme çalışmaları başladı
Milas Belediyesi yaz sezonuna hazırlık için Boğaziçi Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmalarına başladı.Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda faaliyet programını belirleyen Milas Belediyesi, çalışmalarına...

Milas Belediyesi yaz sezonuna hazırlık için Boğaziçi Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmalarına başladı.

Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda faaliyet programını belirleyen Milas Belediyesi, çalışmalarına hızla devam ediyor. Mahalle sayısı ve kırsalı oldukça geniş bir bölge olan Milas’ta hizmetler etkin ve eşit bir biçimde gerçekleştiriliyor. Özellikle pandemi döneminde nüfusu artan Boğaziçi Mahallesi’nde yaz sezonuna hazırlık için sahil düzenleme çalışmasına başlandı. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte, sahil şeridinde bozulan yerlerin onarımı yapılırken, denizdeki taşlar temizlenerek sahil şeridinin daha güzel bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

“MİLAS’IN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışma programımızı belirliyoruz. Kırsalı oldukça geniş, mahalle sayısı da bir o kadar fazla olan Milas’ımızın her noktasına eşit ve etkin hizmet götürme noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Boğaziçi Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla birlikte sahil şeridimiz daha güzel bir görünüme kavuşacak.” dedi. Sosyal medya hesabından da “Sahillerimiz Yaza Hazırlanıyor” başlığıyla yaptığı paylaşımda Başkan Tokat, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Belediyemizce Boğaziçi Mahallesi sahil düzenleme çalışmalarına başladık. Daha güzel daha modern bir Milas için çalışmaya hiç durmadan devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.