Milas’ta yol çalışmaları sürüyor

Milas’ta yol çalışmaları sürüyor
Milas Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yoğun mesai harcıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dahi çalışmalarını devam ettiren Milas...

Milas Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yoğun mesai harcıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dahi çalışmalarını devam ettiren Milas Belediyesi, Aydınlıkevler ve İsmetpaşa Mahallelerinde çalışmalara başladı.

Milas Belediyesi pandemi döneminde çalışmalarına devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve İsmetpaşa Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarına başlayan ekipler, Milas’ın yollarını çok daha kullanışlı ve modern hale getirecek. Faaliyetlerin tamamlanmasının ardından Milas genelinde parke kaplama çalışmalarının devam edeceği aktarıldı.

Türkiye için en önemli ve en büyük bayramlardan olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam etti. Parke kaplama çalışmaları ve asfalt kaplama çalışmalarının devam edeceğini aktaran yetkililer, Milas için durmaksızın çalışacaklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 567 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.