Milletvekili adayları MİTSO'da

Milletvekili adayları MİTSO'da
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Muğla milletvekili adayları Mehmet Yavuz Demir, Dr. Hüseyin Zafer Alkaya  ve Av. Kadir Dağlı, partinin Milas ilçe başkanı Fahri Acar, partinin eski ilçe başkanları Levent Akyer ve Bülent Demir ile...

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Muğla milletvekili adayları Mehmet Yavuz Demir, Dr. Hüseyin Zafer Alkaya  ve Av. Kadir Dağlı, partinin Milas ilçe başkanı Fahri Acar, partinin eski ilçe başkanları Levent Akyer ve Bülent Demir ile partililer, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret edip 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.

24 Haziran'da yapılacak erken seçim için partiler ve adaylar çalışmalarını sürdürürlerken Adalet ve Kalkınma Partisi Milas ilçe yönetimi, MİTSO'yu ziyaret ederek adaylarını tanıttı. Partinin Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, eski ilçe başkanları Levent Akyer ve Bülent Demir ile bir grup partili ve üç milletvekili adayı kendilerini tanıtarak seçimlerde MİTSO'dan destek istediler.

Muğla milletvekilliği için birinci sıradan aday gösterilen eski Güllük Belediye Başkanı Mehmet Yavuz Demir, kendisinin birinci sıradan aday gösterilmesi nedeniyle seçilmesinin garanti olduğunu belirterek "Ancak Ankara'ya gitmek var, güçlü bir şekilde gitmek var... Bana oy desteği verirseniz, Ankara'ya güçlü bir şekilde gidersem yapamayacağım proje olmaz. Artık eski defterler kapandı. Madem ki, Milas'a birinci sıra verildi. Farklılığımızın orada görülmesi lazım. 40 yıldır ilk kez iktidar ile Muğla'yı bir noktada buluşturalım. Bugüne kadar hep tersi oldu; Ankara'da iktidar başka, Muğla muhalefette oldu. Sizler işadamları olarak, Oda başkanları olarak bunu en iyi anlatabilecek kişilersiniz. Sizlerden destek bekliyoruz. Bu dönemde parti takıntısını bir yana bırakalım. Madem ki Milas'ın birinci sıradan bir adayı var, onu destekleyelim. Milaslıysak eğer artık hiçbir şeye takılmamamız gerekiyor. İşte ilçe başkanım burada, eski ilçe başkanlarım burada. Tam bir birlik halindeyiz. Sizi temin ediyorum; asla duygusal davranmayacağım. Ben sizlere güveniyorum, siz de bana güvenin" diye konuştu.

Daha önce Aydın ve Bornova Devlet Hastaneleri'nin başhekimliğini yapan ve aslen Milas'ın Çomakdağ Kızılağaç köyünden olan ve dördüncü sıradan aday gösterilen Dr. Hüseyin Zafer Alkaya da MİTSO yöneticilerine kısaca kendisini tanıtarak destek istedi. Muğla'da Partisine yeterince destek verilmesi durumunda dördüncü sıradan kendisinin de seçilmesinin mümkün olduğunu belirten Dr. Hüseyin Zafer Alkaya "Böylece Milas'ın Meclis'te iki milletvekili olabilir. Desteğinizi bekliyorum. Biz Ankara'ya gidersek nereye elimizi basarsak o iş bitecek" dedi.

Bodrum'da avukatlık yapmakta olan ve altıncı sıradan aday gösterilen Av. Kadir Dağlı da kendisinin de Milas'a birisi olduğunu belirterek seçimlerde destek istedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Akparti'nin Muğla milletvekili adaylarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek adaylara başarılar diledi.

Bu haber toplam 645 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.