Milletvekili Demir, Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Milletvekili Demir, Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı
AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, gazeteciliğin çağımızın...

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, gazeteciliğin çağımızın en önemli mesleklerinden biri olduğunu ifade ederek, “Toplumumuzun geleceğini çizen en önemli mesleklerden olan gazetecilik alanında faaliyet gösteren tüm çalışanlarımızın bu özel gününü gönülden kutluyorum.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne ilişkin mesajında; “Bilginin en önemli ihtiyaçlardan biri haline geldiği günümüzde, doğru bilgiyi işleyen, yerinde ve doğru argümanlarla kullanarak toplumun en önemli ihtiyaçlarından birini karşılayan medya, aynı zamanda asla vazgeçilemeyen bir demokrasi gücüdür.” dedi.

Gazeteciliğin doğru ellerde, doğru kaynaklarla, toplumsal kurallara uygun biçimde ifa edilmesi halinde topluma yön veren bir meslek olduğundan söz eden Demir, “Ülkemizde saygın gazeteciliğin önemi son yaşanan olaylarla bir kez daha anlaşılmıştır. Basın, aynı zamanda bilgi desteği sağlaması dolayısıyla tüm iş kollarının paydaşıdır. Muğlamızda görevlerini layıkıyla yerine getiren, basının tüm birimlerinde çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum.” dedi.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.