Milletvekili Demir deprem bölgesinde

Milletvekili Demir deprem bölgesinde
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, İzmir deprem bölgesinde afet koordinasyon toplantısına katılarak bölgesinde toplanan yardımları afetzedeler...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, İzmir deprem bölgesinde afet koordinasyon toplantısına katılarak bölgesinde toplanan yardımları afetzedeler için teslim etti.

Sinem Korkmaz

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, İzmir Seferihisar’da meydana gelen deprem sonrası bölgeyi ziyaret etti.

Demir, İzmir programı kapsamında İzmir Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Müdürlüğü bünyesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı. Geniş katılımlı toplantıda Bakan Kurum, bölgedeki çalışmaların son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Beraberinde İzmir Milletvekilleri Alpay Özalan, Cemal Bekle ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yle birlikte Demir, İzmir Valiliği yetkililerine Muğla bölgesinde AK Parti teşkilatlarınca toplanan yardımların bir kısmını teslim etti.

Demir, deprem sonrası hayat kurtaran ve enkaz kaldırma çalışmalarında görev alan ekiplere teşekkür etti.

114 kişinin hayatını kaybettiği deprem dolayısıyla ülkece büyük üzüntü yaşadıklarını kaydeden Milletvekili Demir, “Ülkece üzüntülüyüz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kurtarma çalışmalarını izlerken 91 saat sonra kurtarılan Ayda Bebek hepimize umut oldu. AK Parti Muğla Teşkilatlarımızın topladığı yardımların bir kısmını da bugün itibariyle İzmir Valiliğimize teslim ettik” dedi.

Deprem felaketinin ilk dakikalarından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarının İzmir için anında harekete geçtiğini aktaran Milletvekili Mehmet Demir, “İzmir bölgemizde kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları bugün itibariyle son aşamaya geldi. Sayın Bakanımız Murat Kurum başkanlığında İzmir AFAD’ta yapılan toplantıya iştirak ederek Muğlalı hemşehrilerimiz adına İzmir’e desteklerimizi bildirdik. İzmir için tüm ülkemiz ayakta. Yaralarımızı birlikte saracağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 415 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.