Milletvekili Demir Güllük’e Sahip Çıktı

Milletvekili Demir Güllük’e Sahip Çıktı
Güllük Stadı’nın bir bölümünün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihaleyle satılması için başlatılan...

Güllük Stadı’nın bir bölümünün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihaleyle satılması için başlatılan çalışma AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in yetkililerle yapmış olduğu görüşmeler neticesinde iptal edildi.

Milas’ın Güllük Mahallesi’nde yer alan 3 bin 112 metrekare alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 1 milyon 182 bin 822 liradan başlayan müzayede ile satışa çıkarıldı.

Yaklaşık 30 yıldan beri stadyum olarak kullanılan futbol müsabakalarının yanı sıra konserler, deve güreşleri, resmi bayramlar gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan stadın 265 ada, 6 parselinde yer alan 3 dönümlük arazisinin, 12 Eylül’de gerçekleştirilecek müzayedede satışa sunulması planlanmıştı. Spor Alanı+ Basketbol alanı+ Lise Alanı + Otopark Alanı + Yeşil Alan + Yol Alanı olarak satışa çıkarılacağı bilgisine ulaşan, geçmiş dönemde Güllük Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Ak Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, TOKİ yetkililerine ulaşarak arazinin satış listesinden çıkarılmasını sağladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Demir, Güllük’ün stat alanına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bu alan belediye başkanlığı dönemimde de çeşitli törenlerin etkinliklerin kullanıldığı bir yer. Daha önce hazinedeydi şimdi TOKİ’ye devredilmiş. Güllük’ün böyle bir alana ihtiyacı var. Onun için hemen yetkili makamlarla görüşerek arazinin satış listesinden çıkarılmasını sağladık.” dedi.

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.