Milletvekili Demir Sağlık Bakanı İle Görüştü

Milletvekili Demir Sağlık Bakanı İle Görüştü
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede; Muğla’ya yapılacak sağlık yatırımları,...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede; Muğla’ya yapılacak sağlık yatırımları, hekim, hemşire, sağlık personeli, ekip ve ekipman ihtiyacı konularını ele aldıklarını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, ziyarete ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı; “Sayın Bakanımızdan Seydikemer’de yapımı planlanan 150 yataklı devlet hastanesi ihalesinin ivedilikle yapılması, yüklenici firmadan kaynaklı sorunlar nedeniyle yüzde 60’ı tamamlandıktan sonra yarım kalan 150 yataklı Bodrum Devlet Hastanesi sorununun çözülmesi; atıl durumda olan ve aldığımız ödenek ile tadilatına başlanan 100 yataklı eski Menteşe Devlet Hastanesi için ihtiyaç duyulan ek ödenek tahsisi  ve Ortaca Devlet Hastanemize 16 Kesit Bilgisayarlı tomografi cihazı verilmesi taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımız ilettiğimiz projeler üzerinde çalıştıklarını ve çözüm üreteceklerini ifade etti.”

Milletvekili Demir; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bakanlık yetkililerine teşekkür ederek, hemşerilerimize en iyi ve en modern sağlık hizmetlerinin sunulması için çalışmalarına devam edeceğini, plan, proje, yatırım ve hizmet konusunda zaman ve mekan mevhumu gözetmeksizin çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade etti.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.