Milletvekili Demir’den eğitime destek

Milletvekili Demir’den eğitime destek
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla görüşme yaparak, Muğla’nın Seydikemer ilçesine...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla görüşme yaparak, Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi ve diğer mahallerin internet alt yapısının yetersizliğinin giderilmesi için şebeke güçlendirme çalışması yapılmasını talep etti.

Neval Çolak Arslan

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi’nde eğitim alan öğrencilerin EBA sistemine bağlanmakta güçlük yaşadığı, bölgede altyapı yönünden yetersizlikler olduğu yönünde basında yer alan haberler üzerine AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla görüşme sağladı.

Milletvekili Demir, görüşmede öğrencilerin eğitim olanaklarından en iyi şekilde yararlanması için bölgede şebeke güçlendirme çalışmasının çözülmesi gerektiğini Bakan Karaismailoğlu’na iletti.

Demir ayrıca, Bakan Karaismailoğlu’ndan ayrıca, Seydikemer’in diğer mahalleriyle birlikte Muğla’da erişim sorunları yaşanan diğer bölgelerle ilgili de kapsamlı bir çalışma yapılarak, iletişim altyapısının güçlendirilmesini talep etti.

Bu haber toplam 603 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.