MİLLETVEKİLİ GİRGİN’DEN MUĞLASPOR’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ GİRGİN’DEN MUĞLASPOR’A ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, Muğlaspor’u ziyaret etti.Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Milletvekili Girgin,...

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, Muğlaspor’u ziyaret etti.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Milletvekili Girgin, Muğlaspor’un daima destekçisi olacağını söyledi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, İdari As Başkan Bekir Kapar, Mali Asbaşkan Nail Kızıl, Sosyal Komite Başkanı Bora Çulhaoğlu, Altyapı Şube Sorumlusu Ahmet Niyazi Çağlar, Genel Kaptan Hasan Keskin, Sosyal Komite Üyesi Evşin Karacan, Kulüp Müdürü Adem Korkmaz, Teknik Direktör Tayfun Hut ve Kaleci Antrenörü Bekir Sartan tarafından karşılanan Milletvekili Girgin yönetim kurulumuza başarılar diledi.

Yeni yönetim kurulunun çalışmaları hakkında Milletvekili Girgin’e bilgiler veren Başkan Uçar, Muğlaspor’un şehrin en büyük marka değeri olduğunu ifade etti. Şehrin bütün kesimlerinden destek beklediklerini belirten Başkan Uçar, ''Sayın vekilimize nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Muğlaspor hepimizin ortak değeri ve sevdası. Kulübü her anlamda daha yukarılara taşımak için yönetim kurulumla birlikte yoğun bir çaba harcıyoruz'' dedi.

Muğlaspor’un sorunlarına çözüm üretmek için elinden geleni yapacağını vurgulayan Milletvekili Girgin, yeşil beyazlı camiaya desteğinin süreceğini ifade etti. Milletvekili Girgin ziyareti sırasında Muğlaspor’un piyasaya olan borçlarından bir kalemini üstlenerek Muğlaspor'a maddi destek anlamında büyük bir destek sağladı.

Bu haber toplam 446 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.