Milletvekili Girgin’den Rektör Çiçek’e ziyaret

Milletvekili Girgin’den Rektör Çiçek’e ziyaret
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin 14 Temmuz 2018 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti.Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr....

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin 14 Temmuz 2018 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr. Adnan Çevik’in de bulunduğu ziyarette konuşan Muğla Milletvekili Girgin; ‘’Öncelikle hayırlı olsun diyor, yeni görevinizde size ve tüm çalışma ekibinize başarılar diliyorum. Dedi.

Sözlerine devam eden Girgin; ‘’Muğla Sıtkı Koçman Üniversitemizin bölgemiz için önem büyük. Türkiye genelinde ve Muğla özelinde akademik çalışmalara ayrılan ödeneklerin yetersizliğine, akademik ve teknik personel noktasında bazı eksikliklere rağmen, üniversitemiz bünyesinde her anlamda önemli işler yapılıyor. Çok yakından izliyoruz ki tıp fakültemiz mezun verir duruma, bölgemiz insanına ciddi anlamda hizmet sunar hale geldi. Dalaman’ da sivil havacılığa önemli bir iş gücü yetiştirilmekte. Muğlamızın her yerinde tarımda, ekonomide, turizmde, sporda ve sanatta insanımıza dokunan çok ciddi işler yapılmakta. Bunları gururla izliyoruz.

Sendika başkanlığı yaptığım dönemde üniversitemizle birlikte emek ve bilim dünyasını buluşturan birçok çalışma yaptık. Bundan sonraki süreçte de Valiliğimiz, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, sendikalar, odalarımız ve tüm Muğlalı hemşerilerimizle birlikte üniversitemiz için ne gerekiyorsa yapmaya, her anlamda katkı sunmaya devam edeceğimize inancım tam.’’ Diye konuştu.

Tek amacımız Muğla’ya ve ülkemize hizmet.

Muğla Milletvekili Girgin; ‘’Bunu hep birlikte başaracağız. Tek amacımız Muğla’ya ve ülkemize hizmet. Ülkemizin yükselmesi, kalkınması, huzur ve barışa, gerçek demokrasi ve hukuka tam anlamıyla kavuşması ancak ve ancak eğitime ve pozitif bilime verilecek değerle sağlanacaktır. Yeni dönemde bilimden sanayiye, sanattan spora, sağlıktan sosyal yaşama üreten ve değer yaratan bir üniversitenin takipçisi ve destekçisi olacağız.’’ diye sözlerini bitirdi.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.