Milletvekili Gökcan’dan Muğla Gazetesi’ne Ziyaret

Milletvekili Gökcan’dan Muğla Gazetesi’ne Ziyaret
Sevil OLUÇ- Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Gazetesi’ni ziyaret etti.  Ziyarette Milletvekili Gökcan, Menteşe Devlet Hastanesi’nin...

Sevil OLUÇ- Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Gazetesi’ni ziyaret etti.  Ziyarette Milletvekili Gökcan, Menteşe Devlet Hastanesi’nin açılış tarihi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde (MSKÜ) yeni açılacak olan Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Gazetesi’ni ziyaret ederek Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve gazetenin çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette Muğla Gazetesi’ne yeni yayın hayatında başarılar dileyen Milletvekili Gökcan, Menteşe Devlet Hastanesi ve MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesi hakkında da bilgiler verdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Gökcan’a teşekkür eden Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Muğla Gazetesi olarak Muğla’nın gündemini tutmaya devam edeceklerini belirtirken Muğla basını hakkında da genel değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Yelda Erol Gökcan Menteşe Devlet Hastanesi hakkında verdiği bilgilerde şu ifadeleri kullandı: “Menteşe Devlet Hastanesi C sınıfı bir hastane olarak yıl sonuna yetiştirilerek hizmete açılacak. Ayrı idaresi, ameliyathaneleri, acil servisi, yoğun bakım servisleri ile bağımsız bir devlet hastanesi olarak hizmet verecek. Sağlık Bakanlığı tarafından yeni doktorları, başhekimi ve sağlık personelleri atanacak. Bakanlığımızla görüşmelerim ve girişimlerimiz neticesinde de 7 adet yoğun bakım servisi olacak. Bu sayede özellikle yaşlılarımız ve köyden gelen vatandaşlarımız kolaylıkla şehrin merkezindeki hastaneye ulaşabilecek.  Ayrıca hastanenin çevresindeki esnaflar ve eczanecilere de faydası olacak.”

MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesi hakkında da bilgi veren Milletvekili Gökcan, fakültenin Eylül ayında 40 öğrenciyle eğitim öğretime başlayacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.