Milletvekilleri Demir ve Gökcan’dan yeni yatırım müjdeleri

Milletvekilleri Demir ve Gökcan’dan yeni yatırım müjdeleri
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla’da son 2,5 yılda 6 milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladıklarını açıkladı.AK Parti Muğla Milletvekili Demir ve Gökcan, yaptıkları açıklamada...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla’da son 2,5 yılda 6 milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladıklarını açıkladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir ve Gökcan, yaptıkları açıklamada eğitimden, üniversite ve sağlığa,  altyapıdan çevreye, gençlik ve spordan aile ve kadınlara, enerjiden kültür ve turizme, ulaşımdan içme suyu, gölet ve dere ıslahlarına kadar her alanda Muğla’ya yatırımlara devam ettiklerine işaret etti.

Son olarak da yaptıkları girişim ve görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini belirten Gökcan ve Demir, Milas İlçesinde Güllük Mahallesi’ndeki Hazine’ye ait araziyi “Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettirdiklerini dile getirdi.

Menteşe’nin Akkaya Mahallesi’nde bulunan Hazine arazisinin de “Çim Yüzeyli Futbol Sahası ve Spor Tesisleri” yapılmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisinin sağlandığı aktarıldı.

“SAĞLIK YATIRIMLARINI TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ”

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, özellikle pandemi sürecinde sağlığın ve sağlık yatırımlarının öneminin bir kat daha arttığını belirterek;  “Sağlık yatırımlarına çok özel önem veriyoruz ve hemşerilerimizin en modern şartlarda sağlık hizmeti alması için çalışıyoruz. Bunun için de sağlık yatırımlarını titizlikle takip ediyoruz” dedi.

“GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ SPOR TESİSLERİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Gençliğe ve spora verdikleri önemin gereği olarak da hemen hemen tüm ilçelerde spor tesisleri kazandırdıklarını ifade eden Demir ve Gökcan, “Menteşe ilçemize de yeni bir spor tesisi kazandırıyoruz, gençlerimize hayırlı olsun” şeklinde açıklamada bulundu.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan açıklamalarında; “Bu süreçte Muğla’mıza özel destek, ilgi ve yardımları için başta Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor,  şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.