Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Bir İlk ‘Muğla’da İki Kuşak Okulda’ Projesi

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Bir İlk ‘Muğla’da İki Kuşak Okulda’ Projesi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilki gerçekleştiriyor. Alanında uzman kişilerce okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıf öğrenci velilerine yönelik...

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilki gerçekleştiriyor. Alanında uzman kişilerce okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıf öğrenci velilerine yönelik düzenli olarak ‘İlk Öğretmenim Ailem’ sloganıyla ‘Muğla’da İki Kuşak Okulda’ projesi kapsamında aylık eğitimler vermeyi planlıyor.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından ‘Eğitim Ailede Başlar’ ilkesinden yola çıkarak velilere okul öncesi aylık eğitimler verilecek. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İzmir Türk Koleji Marmaris Kampüsü işbirliğiyle Marmaris Armutalan Kültür Merkezinde 3 Eylül Salı günü ilki gerçekleştirilecek.

2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek bu etkinliklerle velilerin çocuklarına nasıl yaklaşması gerektikleri anlatılacak projede doğru bilinen yanlışlar üzerinde önemle durularak velilerin eğitim alması sağlanacak. 12 ilçe de tele konferans yöntemiyle canlı yayınlanacak olan konferansın bu ay ki konuğu Uzman Psikolojik Danışman Ferhan Bıçakçılar olacak. ‘Çocuklar Okula Başlarken Aileler Neleri Bilmeli?’ temasıyla gerçekleştirilecek sunumun öğrencilere, anne-babalara ve Muğla’ya katkı sunacak.

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.