Milli Eğitim’den fen bilgisi öğretmeni hakkında açıklama: “Şahsın okul veya kurumda kaydı yok”

Milli Eğitim’den fen bilgisi öğretmeni hakkında açıklama:  “Şahsın okul veya kurumda kaydı yok”
Muğla’nın Marmaris ilçesinde fen bilgisi öğretmeni olduğu iddia edilen şahısın Narkotik ekiplerince suçüstü yakalanarak tutuklanmasıyla ilgili olarak,...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde fen bilgisi öğretmeni olduğu iddia edilen şahısın Narkotik ekiplerince suçüstü yakalanarak tutuklanmasıyla ilgili olarak, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şahsın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir okul ve kurumda kaydının olmadığını bildirildi.

Sinem Korkmaz

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Muğla’nın Marmaris ilçesinde Narkotik ekiplerinin uzun süredir takibinde olan ve yapılan operasyon ile gözaltına alınarak işlemelerinin ardından tutuklanan ve fen bilgisi öğretmen olduğu iddia edilen S.Z.B (34) hakkında açıklamada bulunuldu. Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, “Söz konusu şahıs Müdürlüğümüze bağlı herhangi bir okul ya da kurumda öğretmen olarak çalışmamaktadır” denildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Haberlerde adı geçen şahsın Fen Bilgisi öğretmenliği bölümünden 2008 tarihinde mezun olduğu fakat öğretmen olarak atanamadığı ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir okul yada kurumda öğretmen olarak görev yapmadığı anlaşılmıştır. Yapılan araştırmada söz konusu şahsın 2016 senesinde 6 ay ve 2018 senesinde 7 ay olmak üzere Marmaris ilçesinde daha sonradan kapanan özel bir etüt merkezi ile özel bir öğretim kurumunda çalıştığı ve her iki kurumdan da anlaşmazlık sonucu istifa ederek ayrıldığı anlaşılmaktadır. Söz konusu şahıs Müdürlüğümüze bağlı herhangi bir okul ya da kurumda öğretmen olarak çalışmamaktadır.”

Bu haber toplam 729 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.