Milli Güreşci Süleyman Atlı, Muğla’da Öğrencilerle Buluştu

Milli Güreşci Süleyman Atlı, Muğla’da Öğrencilerle Buluştu
SİNEM KARAKAYA- Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Güreşci Süleyman Atlı’yı öğrencilerle buluşturdu.  Avrupa Şampiyonu Milli Güreşci...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Güreşci Süleyman Atlı’yı öğrencilerle buluşturdu.  Avrupa Şampiyonu Milli Güreşci Süleyman Atlı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Zoru Başaranlar Akran Sohbetleri’ etkinliğinde sevenleriyle bir araya geldi.

Milli Güreşci Süleyman Atlı, Muğla’da Öğrencilerle Buluştu

Muğla KYK Erkek Öğrenci Yurdu konferans salonunda öğrencilerle buluşan Milli Güreşci Atlı, öğrencilere Fethiye’den başlayıp altın madalyalara uzanan yolda neler yaşadığını, azmin ve çok çalışmanın sonunda elde ettiği başarıları anlattı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2. Dünya Olimpiyat Kalifikasyon Turnuvasında şampiyon olarak adını Olimpiyatlara yazdıran Atlı, Olimpiyat madalyasını da kazanıp, İstiklal Marşını söyleterek Türk Bayrağını dalgalandıracağını vurguladı.

Büyük başarılara imza atan Milli Güreşci Süleyman Atlı ile bir araya geldiklerini dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “Avrupa Şampiyonu Milli Güreşci Süleyman Atlı’yı Muğla’da ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Milas Mehmet Güçlü güreş eğitim merkezinde yetişen Atlı, Fethiye’den Muğla’nın gururu oldu. Yurtlarımızda kalan gençlerimizin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmak, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları, her türlü bağımlılıktan uzak kalmaları için Yurtlarımızda  sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Sporun bir kültür ve hayat tarzı olarak küçük yaştan itibaren tüm topluma yaygınlaşması konusunda okul sporlarımıza çok büyük önem veriyoruz. Büyük ilgi gören programın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Atlı’ya konuğumuz olduğu için teşekkür ederiz” dedi.

Milli Güreşci Süleyman Atlı, Muğla’da Öğrencilerle Buluştu

Sportif başarısının yanında, esprili ve sıcak karakteriyle büyük ilgi gören Atlı’ya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından plaket takdim edildi.  Büyük ilgi gören programın sonunda Milli Güreşci Atlı, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.