Milli Savunma Bakanı Akar Seydikemer’e geliyor

Milli Savunma Bakanı Akar Seydikemer’e geliyor
Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Seydikemer’li Piyade sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’ın ailesine söz veren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın...

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Seydikemer’li Piyade sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’ın ailesine söz veren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Ocak ayı içerisinde Seydikemer’e gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında Pençe harekat bölgesinde inceleme ve denetlemeler kapsamında Hakkari bölgesine giden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar burada bulunan mevzideki askerlerle tek tek sohbet etmiş ve bir asker ailesiyle telefonda görüşmüştü. Bakan Akar, kendisini Seydikemer’e kız istemek için davet eden anneye ”Siz ayarlayın, söz biz de istemeye geliriz” yanıtını vermişti.

Piyade sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’ın Bağlı ağaç Mahallesinde yaşayan anne ve babasıyla telefonda konuşan Bakan Akar, Yıldırım Ailesi’nin bayramını tebrik etmişti. Bakan Akar ve Komutanlara “Hayırlı bayramlar” dileyen anne Gülsiye Yıldırım, “Allah’ım bana bugünlerde mi nasip olacakmış” diyerek mutluluğunu dile getirip, Oğlunun evlilik konusu gündeme gelmesi üzerine anne Yıldırım, “Kız istemeye beraber gider miyiz” diye sorduğu Bakan Akar’dan, “Siz ayarlayın, söz biz de istemeye geliriz” yanıtı almıştı.

Baba Ramazan Yıldırım’da Bakan Akar’a, “Sizi televizyonda gözümüz yaşlı seyrediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizinle görüşmekten çok mutlu oldum” demişti.

Bu telefon görüşmesinden sonra Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın talimatları doğrultusunda Piyade sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’ın Bağlı ağaç Mahallesinde yaşayan anne ve babası kız istemek için Bakan Akar’ın yardımcıları ile irtibata geçerek gün belirlediler.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Piyade sözleşmeli Er Yasin Ali Yıldırım’a kız isteme programı nedeni ile Ocak ayı içerisinde Seydikemer’e geleceği ve kız isteyeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 714 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.