Milli sporculardan "Evde Kal Türkiye’m Coronaya Tekme At” mesajı

Milli sporculardan "Evde Kal Türkiye’m Coronaya Tekme At” mesajı
Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını ile mücadeleye karşı Sağlık Bakanlığı'nın çağrısı olan uyarıya spor camiasından dikkat çeken...

Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını ile mücadeleye karşı Sağlık Bakanlığı'nın çağrısı olan uyarıya spor camiasından dikkat çeken mesajlar gelmeye devam ediyor. Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Milli Takım kadın sporcuları ‘Evde Kal Türkiye’m Coronaya Tekme At’ sloganıyla video çekerek sosyal medyalarında paylaştı.

Sinem Karakaya

Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Milli Takım kadın sporcuları ‘Evde Kal Türkiye’m Coronaya Tekme At’ sloganıyla video çekerek sosyal medyalarında paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘evde kal evde hayat var’ uyarısına destek veren milli sporcular ‘Evde Kal Türkiye’m Coronaya Tekme At’ sloganıyla video çekerek sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirdiklerini dile getirdiler.

Milli sporculardan "Evde Kal Türkiye’m Coronaya Tekme At” mesajı

Sporcuların günlük idmanlarına evde devam ettiklerini dile getiren Milli Takım Taekwondo Antrenörü Halil Özduran; “Tüm sporcularımıza günlük Taekwondo programı yaptık. Onlarda antrenmanlarını aksatmadan her gün idmanlarını evde yapıyorlar. Bu süreçte hem evde kalıyorlar hem de antrenmansız kalmıyorlar. ‘Evde kal Türkiye’m ama sporsuz kalma’, ‘Coronaya tekme at’ sloganı ile bu süreci hep beraber sağlıkla atlatacağız” dedi.

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.