Milli Takıma Seçilerek Muğla’yı Gururlandırdılar

Milli Takıma Seçilerek Muğla’yı Gururlandırdılar
Bu sezon Hokey’de fırtına gibi esen Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü’nün yetenekli sporcularından 15 yaşındaki Aleyna Başbuğ ve Sudenur Kurt...

Bu sezon Hokey’de fırtına gibi esen Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü’nün yetenekli sporcularından 15 yaşındaki Aleyna Başbuğ ve Sudenur Kurt tekrar milli takım kadrosuna seçildiler.

Geçen yıl Bulgaristan Varna’da U15 Hokey Doğu Avrupa Şampiyonu olan Milli Takımımız’da yer alan milli sporcular,  bu yıl da Polonya’ da 2-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak U16 Hokey Avrupa Şampiyonası’nda Türk Milli Takımımız’ı temsil edecekler.  Başarılı sporcular Aleyna Başbuğ ve Sudenur Kurt, sezon içerisinde bin sporcu arasından ilk kampta 30, ikinci kampta 20, üçüncü kampta ise 8 sporcu arasına girmeyi başardılar.

Destek Bekliyorlar

U16 Hokey’de bu yıl Türkiye Şampiyonu olduktan sonra, Türkiye Süper Ligi’nde 4. olan,  liseler arasında busezon 9. sınıf olmalarına rağmen Menteşe Halk Eğitimi Merkezi’ne Türkiye 3’üncülüğü kazandıran başarılı sporcular;  bütün başarılarını baş antrenör Serkan Şen, İranlı kondisyoner Ali Rıza Selmanzade ve Muğla hokeycilerinin destekçisi Yusuf Işık’a borçlu olduklarını belirtirken, sponsorluk konusunda destek beklediklerini  ve Muğla’ya, Avrupa Kupası getirmek istediklerini ifade ettiler.

Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.