Minibüs devrildi: 1 ölü, 12 yaralı

Minibüs devrildi: 1 ölü, 12 yaralı
Minibüs devrildi: 1 ölü, 12 yaralıMuğla’nın Seydikemer ilçesi Antalya-Fethiye karayolu üzerinde seyir halinde olan minibüs, havanın yağışlı olması...

Minibüs devrildi: 1 ölü, 12 yaralı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Antalya-Fethiye karayolu üzerinde seyir halinde olan minibüs, havanın yağışlı olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada 1 işçinin öldüğü, 12 işçinin ise yaralandığı öğrenildi.

Haber Merkezi

Muğla’nın Seydikemer İlçesi Antalya-Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen kazada, seyir haline olan minibüs, havanın da yağışlı olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, şarampole yuvarlandı.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye’de mermer fabrikasının işçilerini taşıyan servis minibüsü, sürücüsünün yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada 1 kişi olay yerinde aracın altında kalarak hayatını kaybederken, 1’i ağır 12 kişi de yaralandı.

Olay yerine sevk edilen Fethiye İtfaiye Grup Amirliği’nden 3 araç ve 9 personel, aracın altında hayatını kaybeden vatandaşı çıkardı. Yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda kaza yapan minibüsteki yaralılara ilk müdahale 112 sağlık ekipleri tarafından yapılırken, yaralılar en yakın hastaneye sevk edildi.

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.