‘Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi’ Sergisi Menteşe Kaymakamlığı’nda Açıldı

‘Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi’ Sergisi Menteşe Kaymakamlığı’nda Açıldı
SİNEM KARAKAYA- Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız eğitime destek vermeye devam ediyor. Final Akademi Okulları Ortaokulu öğrencilerinin eserlerinden hazırlanan...

SİNEM KARAKAYA- Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız eğitime destek vermeye devam ediyor. Final Akademi Okulları Ortaokulu öğrencilerinin eserlerinden hazırlanan “Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi” isimli resim sergisi Menteşe Kaymakamlığı hizmet binasında açıldı.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın Menteşe İlçesinde eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin daha başarılı olmaları için verdiği destekler aralıksız devam ediyor. Son olarak Menteşe Kaymakamlığı yeni hizmet binasında Final Akademi Okulları Ortaokulu öğrencilerinin eserlerinden hazırlanan “Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi” isimli resim sergi açıldı.

Final Akademi Okulları Ortaokul 6.ve 7. sınıf öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği “Minik Kalplerde Atatürk Sevgisi'” isimli sergisinin açılışı Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından yapılırken, serginin açılışına İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, Final Akademi Okulları Müdürü Ayhan Bacak ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışında konuşma yapan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız; “Menteşe İlçesinde 2019 - 2020 Eğitim ve öğretim sezonunun sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması planlanan tüm güvenlik tedbirlerinin eksiksiz olarak uygulanıyor. Devletin tüm imkânlarının eğitim ve öğretim sezonunun sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması için seferber edilecek. Yeni kaymakamlık binasında sıklıkla öğrencilerin eserleri sergilenecek.” dedi.

Sergi sonrasında öğrenciler için özel olarak hazırlanan kokteyle de katılan öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.