MİNİK MİLLİLERE ALTIN

MİNİK MİLLİLERE ALTIN
Yarışmalarda 78 sporcu arasında 3.lüğü elde eden Fethiye’den Mihriban Halimoğlu ve 170 sporcu arasında 8. olan Marmaris’ten Gülden Postoğlu aileleri...

Yarışmalarda 78 sporcu arasında 3.lüğü elde eden Fethiye’den Mihriban Halimoğlu ve 170 sporcu arasında 8. olan Marmaris’ten Gülden Postoğlu aileleri ile birlikte vali amir çiçek’i ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette minik sporcuların çalıştırıcılarına ve ailelerine teşekkür eden Vali Amir Çiçek, “Bizim sporda hedeflerimiz var. Bunu sık sık dile getiriyorum. İşte bu iki minik sporcumuz bu yaşta Milli Takıma seçilerek bizi onurlandırdılar. Bu çocuklarımız ileride Muğla’mızı ve Türkiye’yi uluslar arası müsabakalarda ve olimpiyatlarda hem Muğla’mızı, hem de ülkemizi temsil edecekler. Muğla’da spor yapmak için her türlü imkan var. Yeter ki bu imkanlarımızı iyi değerlendirelim” dedi.

Satranç küçükler ve yıldızlar kategorisinde Milli Takıma seçilen Mihriban Halimoğlu ve Gülden Postoğlu’nu başarılarından dolayı kutlayan Vali Amir Çiçek miniklerin ellerini öptü. Vali Çiçek başarılı sporculara çeyrek altın takarak ödüllendirdi.

Bu haber toplam 720 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.