MİNİK SPORCULARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ

MİNİK SPORCULARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ
Menteşe’nin sevilen mahalle takımı Düğerek Güneş Spor Kulübü, çalışmalarına devam ediyor. Kulübün antrenörleri Kurban Bayramı öncesi oyuncuları Lunapark’a götürerek, keyif dolu anlar yaşattı.Çalışmalarına ara vermeden...

Menteşe’nin sevilen mahalle takımı Düğerek Güneş Spor Kulübü, çalışmalarına devam ediyor. Kulübün antrenörleri Kurban Bayramı öncesi oyuncuları Lunapark’a götürerek, keyif dolu anlar yaşattı.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden, Menteşe’nin sevilen mahalle takımı Düğerek Güneş Spor Kulübü, çeşitli etkinliklerle futbolculara moral vermeye devam ediyor.

Koordinatör Rıdvan İnan ile Antrenörler Nabi Çolakkol, Nazım Ceylan, Buğra Özkan ve Osman Küçük öncülüğünde Kurban Bayramı öncesi Düğerek Güneş Spor forması altında futbol oynayan alt yapı oyuncularına Lunapark etkinliği düzenlendi.

Minik futbolcuların doyasına eğlenip vakit geçirdiği etkinlik, hem kaynaşmaları için hem de eğlenip moral bulmaları için yapıldı.

Düğerek Güneş Spor Kulübü tarafından, “Düğerek Güneş Spor forması altında futbol oynayan alt yapıdaki çocuklarımızın hem birbirleriyle daha iyi kaynaşıp hem de eğlenmeleri için Rüya Park AVM'nin yanında bulunan Huzur Lunapark'ta aktivite düzenledik. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, onların yüzlerindeki mutluluk paha biçilemez” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.