Minik Sporculardan Başkan Ceylan’a Ziyaret

Minik Sporculardan Başkan Ceylan’a Ziyaret
Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Elis Yıldız ve takımı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı ziyarette bulundu.Köyceğiz...

Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Elis Yıldız ve takımı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı ziyarette bulundu.

Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’a faaliyet programları hakkında bilgi veren Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı Antrenörü Elis Yıldız; “Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Minik Bayanlar 11, 12, 13 yaş Türkiye Şampiyonası 28-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Tekirdağ’da yapıldı.  Tekirdağ'da yapılan 12/13 yaş Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonasında, Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreşçilerimiz 2 bronz madalya alarak sezonun son müsabakasını yine derecelerle kapatmıştır. Şampiyona mücadelesinin yüksek, seyir zevkinin güzel olduğu Türkiye Şampiyonası’nda, 12/13 Yas kategorisinde, 39 kilo da Türkiye Üçüncüsü Lavinya Kazancıoğlu bir bronz madalya, 12/13 Yaş Türkiye Şampiyonası 46 kilo da Türkiye üçüncüsü bir bronz madalya ile Güldane Çakır olmuştur. Sporcularımı göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutlarım. Bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen size göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan; “ Bayan güreş takımını ve antrenörümüz Eliz Yıldız'ı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu güreşi yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesini arzu ediyoruz. Köyceğiz Belediye Spor Bayan Güreş Takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim." diye konuştu.

Bu haber toplam 1009 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.