MİNİK YELKENCİLERİN MİNİ SURVİVOR HEYECANI

MİNİK YELKENCİLERİN MİNİ SURVİVOR HEYECANI
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken şubesinin her yıl düzenlediği yelken yaz kursuna katılan öğrenciler çeşitli etkinliklerle yelken öğrenmenin keyfini...

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken şubesinin her yıl düzenlediği yelken yaz kursuna katılan öğrenciler çeşitli etkinliklerle yelken öğrenmenin keyfini çıkarıyor.

Yaz kursuna katılan öğrenciler temel denizcilik ve yelken eğitimlerinin dışında, çeşitli yarışmalarla da yelken ve deniz hakkında öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buluyor. 2 Haftalık dönemlerde devam eden yaz kurslarının her dönemimde bir gün oynanan yarışmada öğrenciler 5’er kişilik gruplar halinde birbirleriyle yarışıyor. Farklı etaplardan oluşan yarışmalarda öğrenciler yelken üzerine sorulan soruları cevaplayarak bir diğer etaba geçerken, yarışma sonunda etapları en kısa sürede tamamlayan ekip yarışmayı kazanıyor.

B.B. Bodrumspor yelken antrenörlerinden Volkan Acele, çocuklara dershane ve deniz üzerindeki temel eğitimlerin dışında yarışma düzenleyerek denizi ve yelkeni sevdirmeyi amaçladıklarını belirterek, “ Her yaz düzenlediğimiz kurslarda öğrencilerimize temel denizcilik ve yelken eğitiminin dışında denizi ve doğayı sevdirmek için çeşitli etkinliklerde düzenliyoruz. Survivor olarak adlandırdığımız bu yarışmada da çocuklar 5’er kişilik gruplar halinde hem bir birleriyle kaynaşıyor, hem de oyun oynayarak derslerde ve denizde öğrendikleri bilgileri pekiştiriyor” dedi.

B.B. Bodrumspor yelken şubesi tarafından düzenlenen yaz kursları yaz boyunca 2’şer haftalık dönemlerle devam ediyor.

Bu haber toplam 740 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.