Minik yüreklerden anlamlı bağış

Minik yüreklerden anlamlı bağış
Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki çocuk, yangınlarda zarar gören alanların rehabilitasyonunda kullanılması talebiyle Bodrum Belediyesine 4 bin 385 lira bağışta bulundu.Bodrum’da oturan 12 yaşındaki Mira Paltalı ve 10 yaşındaki...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki çocuk, yangınlarda zarar gören alanların rehabilitasyonunda kullanılması talebiyle Bodrum Belediyesine 4 bin 385 lira bağışta bulundu.

Bodrum’da oturan 12 yaşındaki Mira Paltalı ve 10 yaşındaki Elif Zeynep Önal, kendi yaptıkları çeşitli yiyecekleri satarak elde ettikleri 4 bin 385 lirayı yangınlarda zarar gören alanların rehabilitasyonunda kullanılması amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a teslim etti. Aras, makamında konuk ettiği çocuklara ve ailelerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Çocuklara çok yakın bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Aras, "Sizlerle yakalayacağımız bu güzel sinerjiyi Bodrum'un geleceğine ve gelişimine taşıyacağımızdan hiç şüphem yok. Gençlerimiz ve her gelecek kuşak bilmelidir ki genç kardeşlerimize, doğaya, canlılara, hayvanlara karşı en temel sorumluluğumuz yaşanabilir bir dünya ve daha yeşil bir Bodrum bırakmak." ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.