Minik yüreklerin okul heyecanı

Minik yüreklerin okul heyecanı
Muğla genelindeki okullar Koronavirüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime açıldı. Muğla’da uzun süredir uzaktan eğitim alan 154 bin 532 öğrenci sınıflarında ders başı yaptı.Koronavirüs salgını yüzünden uzaktan eğitim...

Muğla genelindeki okullar Koronavirüs tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime açıldı. Muğla’da uzun süredir uzaktan eğitim alan 154 bin 532 öğrenci sınıflarında ders başı yaptı.

Koronavirüs salgını yüzünden uzaktan eğitim gören öğrenciler, yüz yüze eğitim için okula başladı. Bu kapsamda, Muğla genelindeki okullarda yüz yüze eğitim için pandemi tedbirlerinin alındığı belirtildi. Öğrenciler hasret kaldıkları yüz yüze eğitime başlamanın heyecanını yaşadı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Muğla’da 789 okulda, 13 bin 653 öğretmen 154 bin 532 öğrenci sınıflarına döndü.

Minik yüreklerin okul heyecanı

VALİDEN PANDEMİ TEDBİRLERİ UYARISI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin ilk gününde Menteşe İlçesinde bulunan Emirbeyazıt İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Ziyareti sırasında Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay eşlik etti. Vali Orhan Tavlı, yeni eğitim öğretim döneminin sağlıkla ve başarı ile geçmesi temennisinde bulunarak, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan çocukları sınıflarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Vali Orhan Tavlı öğrencilere başta maske, mesafe ve hijyen kuralları olmak üzere, tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulundu.  Daha sonra okullarda pandemi kapsamında alınan tedbir ve önlemleri yerinde inceleyen Vali Orhan Tavlı, okul dışında bekleyen velilerle bir araya geldi.

Bu haber toplam 535 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.