“Misafir Ol Gel Bize” Günleri

“Misafir Ol Gel Bize” Günleri
Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Misafir ol gel bize” etkinliğiyle arkadaşlarını ağırlıyor. Her sınıf kendi hazırladıkları yiyeceklerle diğer sınıfları öğle yemeğinde misafir ediyor. Eğlenceli...

Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Misafir ol gel bize” etkinliğiyle arkadaşlarını ağırlıyor. Her sınıf kendi hazırladıkları yiyeceklerle diğer sınıfları öğle yemeğinde misafir ediyor. Eğlenceli oyunların da oynandığı etkinlikte öğrenciler hem eğleniyor hem de birbirleri ile kaynaşıyor.Gülşen Gökçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birbirleri ile kaynaşmak, okul kültürünün paylaşılması ve kültürel değerlerin yaşatılması amacıyla “Misafir ol gel bize” etkinliği başlattı. “Yemek bahane olacaklar şahane” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte sınıflar birbirlerini öğle yemeğinde misafir ediyor. Öğrencilerin kendi elleri ile hazırladıkları yemekler misafir arkadaşları ile paylaşılıyor. Birlikte yemek yiyen öğrenciler daha sonra eğlenceli oyunlar ve yarışmalarla hoş vakit geçiriyor.

“Misafir Ol Gel Bize” etkinliğinin öğrenciler tarafından geliştirilen ve uygulanan bir etkinlik olduğunu ifade ede Okul Müdürü Süleyman Gümüş, “Farklı sınıflardaki öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmaları ve Gülşen Gökçe kültürünü paylaşmaları için gelenekselleştirmeye gayret ettiğimiz etkinliklerimizden birisi. Bu yıl “Yemek bahane olacaklar şahane” sloganıyla birlikte yemek yemekle kalmayıp hoş vakit geçirmeyi de amaçladık. Eğlenceli yarışmalar ve oyunlarla öğrenciler birlikte güzel zaman geçiriyorlar. Ayrıca toplumsal değerlerimizin önemli bir parçası olan misafir etme, ağırlama kültürünü de yaşatmış oluyorlar. Kendi hazırladıkları yiyecekleri arkadaşları ile paylaşarak paylaşmanın güzelliğini de yaşıyorlar.” Diye konuştu.

Etkinlik kapsamında, sınıfların birbirlerini ağırlayacağı tarihleri gösteren bir takvim hazırlanıyor. Bu takvim doğrultusunda öğrenciler sınıf öğretmenlerinin gözetiminde hazırlıklar yapıyorlar. Her sınıf misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Misafirlik boyunca sadece yemekler paylaşılmıyor aynı zamanda öğrencilerin hazırladığı eğlenceli oyunlara ve yarışmalara da yer veriliyor.

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.