MİTSO, CHP'lilerden talepte bulundu: “Karayollarına yerel ürün satış yerleri yapılsın” 

MİTSO, CHP'lilerden talepte bulundu:  “Karayollarına yerel ürün satış yerleri yapılsın” 
Muğla Milletvekili Suat Özcan, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu'nun da bulunduğu CHP heyeti, heyet Milas Ticaret ve Sanayi...

Muğla Milletvekili Suat Özcan, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu'nun da bulunduğu CHP heyeti, heyet Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO)'nı ziyaret etti.  MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, CHP'li belediyelerden karayolu kenarlarına yerel ürün satış yerleri yapmalarını ve tağşişli zeytinyağı satışının önlenmesi için denetim yapmaları konusunda talepte bulundu.

Haber Merkezi

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan, Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut Demirel ile CHP'li bazı belediye meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Kısa bir süre önce yapılan CHP kurultayında Muğla'dan parti meclisine seçilmeyi başaran Gizem Sayar Özcan'ı tanıtmak ve yerel sorunları not etmek amacıyla yapıldığı belirtilen ziyaret sırasında bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, "Muğla'dan partimizin Parti Meclisine girmeyi başaran Sayın Gizem Sayar Özcan, sizlerin görüşlerini, önerilerini, sorunlarını partimizin genel merkezine iletecek. Orada sorunlar için politikalar belirlenmesine katkıda bulunacak" dedi.MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, CHP'lilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz Milas için çalışıyoruz. Milas'ın ürünlerinin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz fakat bunların satışının yapılabildiği yerler yok" dedi. Reşit Özer, karayolu üzerine Milas ürünlerinin satışının yapılabildiği yerler yapılması gerektiğini belirterek, "Bununla ilgili çalışmayı başta Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Milas Belediyesinden bekliyoruz" dedi. Pazaryerlerinde ve yol kenarlarınd tağşişli zeytinyağı satışına da dikkat çeken Reşit Özer, "Pazaryerlerinde, karayolu kenarlarında, tağşişli zeytinyağı satışları yapıldığına ilişkin duyumlar ve şikayetler alıyoruz. Biz Milas zeytinyağının marka değerini yükseltmek için çaba gösterirken Milas'ta veya dışarıda Milas zeytinyağı adıyla tağşişli zeytinyağı satışı yapılması çok yanlış. Bu durum mutlaka önlenmeli. Başta Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi olmak üzere tüm belediyelerin  tağşişli zeytinyağı satışlarını önlemek için pazaryerlerinde, yol kenarlarında denetimler yapmasını istiyoruz" diye konuştu.MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, daha sonra Muğla'dan CHP Parti Meclisine seçilen Gizem Sayar Özcan'ı kutlayarak, başarı diledi ve ziyareti anısına üzerinde Hekatomnos Anıtmezarı Lahitinden bir görüntü olan tabak armağan etti.

Bu haber toplam 666 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.