MİTSO, Milas Mahalle Muhtarları Derneği'nde

MİTSO, Milas Mahalle Muhtarları Derneği'nde
MİTSO Yönetimi, bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret ederek yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mehmet Çoban'ı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak yeni görev dönemleri için...

MİTSO Yönetimi, bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret ederek yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mehmet Çoban'ı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak yeni görev dönemleri için başarılar dilediler. Ziyarette başta zeytin, zeytinyağı ve bal olmak üzere Milas ürünlerinin kalitesinin korunması ve arttırılması ile tanıtımının yapılması için görüş alışverişinde de bulunularak birlikte hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit bir süre önce yapılan genel kurulda yeniden dernek başkanlığına seçilen Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarını ziyaret ederek kutladılar. Ziyaret sırasında Mehmet Çoban başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, özellikle Milas ürünlerinin kalitesinin korunması, arttırılması ve tanıtımı için muhtarlarla işbirliği yapmak istediklerini belirtti. Başta zeytin, zeytinyağı ve bal olmak üzere Milas ürünlerinin tanıtımında önemli gelişmeler sağladıklarını anlatan Reşit Özer,"Muhtarlarımızdan isteğimiz ürünlerimizin kalitesinin korunması ve daha da arttırılması için üreticilerin bilinçlendirilmesidir. El birliği ile üreticilerimizi bilinçlendirdikçe, üretim kalitesini arttırdıkça Milaslı üreticilerimizin kazancı daha da artacaktır" dedi.

Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban da MİTSO Yöneticilerinin iyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Milas ürünleri için MİTSO'nun çalışmalarını takdir ediyoruz. Biz de mahalle muhtarları olarak bu konuda elimizden gelen desteği göstermeye hazırız. Sonuçta Milas hepimizin. Hepimiz el birliği ile Milas'ı çok daha iyi yerlere getirebiliriz"diye konuştu.

Bu haber toplam 358 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.