MİTSO'dan güzel bir başarı örneği daha

MİTSO'dan güzel bir başarı örneği daha
MİTSO yine örnek bir başarıya imza attı: MİTSO'nun girişimleriyle Pegasus Havayolları'nın uçak yolcuları için hazırlanan "flypgs.com Magazine" dergisinin...

MİTSO yine örnek bir başarıya imza attı: MİTSO'nun girişimleriyle Pegasus Havayolları'nın uçak yolcuları için hazırlanan "flypgs.com Magazine" dergisinin Temmuz - 2017 tarihli sayısında Milas'ı tanıtan tam 6 sayfalık bir yazı yayınlandı.

Milas'ın doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtarak Milas'ın turizmden daha çok pay almasını amaçlayan MİTSO bu yolda örnek bir başarıya daha imza attı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in sürdürdüğü girişimler sonucunda Türkiye'nin önde gelen sivil havacılık kuruluşlarından  PEGASUS Hava Taşımacılığı A.Ş.'nin uçak yolcuları için hazırlanan "flypgs.com Magazine" dergisinde Milas'ın doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtan 6 sayfalık yazı yayınlandı. Derginin 102 -110'uncu sayfalar arasında yer alan  ve "Antik Çağ'ın 'Abideler Şehri' Mylasa'dan Menteşe Beyliği'nin başkenti Milas'a" başlığıyla yayınlanan yazıda Milas'ın tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtılıyor.

Pegasus uçak yolcuları için hazırlanan flypgs.com Magazine dergisinde Milas'a tam 6 sayfa yer verilmesi nedeniyle Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İsmail Sabancı'yı arayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer teşekkürlerini iletti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer "Pegasus Hava Taşımacılığı A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali İsmail Sabancı Bey'e Milas'ımızı ve Milas'ın sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri anlattık. Ayrıca Bodrum'a gelen turistlerin pek çoğunun gündüzleri otel ve deniz arasına sıkışıp kaldığını belirttik. Bodrum'a gelen turistlerin otelden dışarı çıkması için Milas'ın çok iyi bir seçenek olduğunu ifade ettik. Bu nedenle Pegasus uçaklarındaki dergilerde Milas'ın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtılmasının önemini ifade ettik. Kendileri de teklifimizi olumlu karşıladılar. Milas'ı tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle tanıtan bir yazı hazırladık. Fotoğraflarla birlikte kendilerine ilettik. Yazımızı ve fotoğrafları uygun gördüler. Böylece Pegasus'un flypgs.com Magazine dergisinin Temmuz 2017 sayısında Milas'a tam 6 sayfa yer ayırdılar. Bu nedenle Sayın Ali İsmail Sabancı Beye ve derginin Yazı İşleri Müdürü  Sayın Sema Uslu Hanımefendiye ve yayınında emeği geçenlere MİTSO olarak çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.