MİTSO'dan ziyaret

MİTSO'dan ziyaret
Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce Menteşe Caddesindeki yeni işyerine taşınan QNB Finansbank Milas Şubesini ziyaret ederek kutladı ve...

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce Menteşe Caddesindeki yeni işyerine taşınan QNB Finansbank Milas Şubesini ziyaret ederek kutladı ve başarılar dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, kısa bir süre sonra faaliyete geçecek olan Milas OSB nedeniyle ilçe ekonomisinde yaşanacak canlanma için bankaların şimdiden hazırlıklarını yapmalarını istedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri Koray Türkoğlu ve Soner Çamlıbelen; Milas'ın Cumhuriyet Caddesindeki işyerini Menteşe Caddesindeki yeni işyerine taşıyan QNB Finansbank'ın Milas Şubesini ziyaret ederek kutladılar. Bankanın Milas Şube Müdürü Onur Özbay'a yeni işyerlerinde başarılar dilediler. Ziyaret sırasında Milas ekonomisindeki son gelişmelere değinen MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, kısa bir süre sonra Milas OSB'nin de faaliyete geçmesiyle birlikte Milas ekonomisinin çok büyük bir sıçrama yapacağını belirterek "Bankalarımız da Milas'ta yaşanacak yeni ekonomik gelişmelere kendilerini şimdiden hazırlamalılar" dedi. Reşit Özer, bankaların Milas'ta ikinci şubelerini açmaları zamanının geldiğini de vurgulayarak "Milas OSB'de bahar aylarında sanayi parsellerini hak sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. Böylece kısa süre içinde OSB'de fabrika inşaatları da başlayacak. Oraya yatırım yapacak olan üyelerimizin OSB'deki tesislerini kurabilmeleri için kredi ihtiyaçları olabilir. Oraya yapılacak fabrikalarda 1500 - 2 000 kişi çalışacak. Bu çalışanların bankalarla işleri olabilir. Yani OSB ile birlikte ilçe ekonomisinde ciddi bir canlılık yaşanacak. Bu nedenle bankalarımızın şimdiden kendilerini bu gelişmelere hazırlamaları gerekecek" dedi. Bir süredir bankalardan Milas'ta ikinci şubelerini açmalarını talep ettiklerini de anlatan Reşit Özer, "OSB'nin faaliyete geçmesiyle birlikte ikinci şubeler zaten bir ihtiyaç olarak ortaya çıkacak. Biz istiyoruz ki, bankalarımız şimdiden buna kendilerini hazırlasınlar" diye konuştu.

QNB Finansbank Şube Müdürü Onur Özbay da MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek bankacılık alanında yenilikleri yakından izlediklerini ve gelişmelere göre hazırlıklarını her zaman önceden yaptıklarını anlattı. Milas'ın Bodrum'a göre daha canlı bir ekonomik yapıya sahip olduğunun farkında olduklarını da anlatan Onur Özbay, daha iyi hizmet sunabilmek için banka olarak sürekli kendimizi yeniliyoruz" dedi.

QNB FİNANSBANK'TA ÖZEL BANKACILIK ŞUBESİ

QNB Finansbank Milas Şubesi'nde özel bankacılık şubesini faaliyete geçirdiklerini de anlatan Onur Özbay "Buraya gelen müşterilerimiz, özel bir odada, kendi alanlarında uzmanlaşmış personelimizle birebir görüşerek bilgi edinebiliyor, danışmanlık hizmeti alabiliyor ve mevduatını değerlendirebiliyor" diye anlattı.

QNB FİNANSBANK 14 BİN ÇALIŞANINA ATATÜRK'ÜN NUTUK'UNU ARMAĞAN ETTİ

Öte yandan QNB Finansbank, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle özel olarak hazırlattığı Atatürk'ün Nutuk'unu 14 bin çalışanın armağan etti. Özel baskısı yapılan kitabın kapağına "QNB Finansbank'ın çalışanlarına 29 Ekim hediyesidir" ifadesi yazılırken kapaktaki Atatürk fotoğrafının altında ise "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk" yazısı yer aldı.

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.