Modern Dans Milli Takımı Avrupa Şampiyonluğu Yolunda

Modern Dans Milli Takımı Avrupa Şampiyonluğu Yolunda
Modern Dans Avrupa Şampiyonluğu13-14 Haziran tarihlerinde Çekya’nın Prag şehrinde gerçekleştirilecek. Türkiye Dans Sporları Federasyonunun görevlendirmesi...

Modern Dans Avrupa Şampiyonluğu13-14 Haziran tarihlerinde Çekya’nın Prag şehrinde gerçekleştirilecek. Türkiye Dans Sporları Federasyonunun görevlendirmesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izni ile Türkiye Modern Dans Milli Takımı olarakTürkiye şampiyonu olan 30 dansçıdan sekizi katılacak.

Bodrum Dans Kulübü dansçıları Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Free Style Şampiyonası’nda beş ayrı dalda aldıkları birincilik ödülünün ardından Modern Dans Milli Takımı olarak Avrupa Şampiyonası’nda yarışacaklar.

Modern Dans Milli Takım Kaptanı Fatih Özvezneci ve Milli Takım Antrenörü Alyona Burlakova eşliğinde hazırlıklarını tamamlayan sporcular; Nazlı Acar, Defne Arslan, Öykü Dıngıl, SimzaCleoSaraclı, Melis AmyWelch, Lara LouiseWellıngton, İndia Alkan ve Nehir Çadır Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecekler.

Hiç bir sponsor desteği olmadan tüm masraflarını kendi imkanları ile sağlayarak yarışmaya katılan Modern Dans Milli Takımı’nın güzel dereceler alacağına inanan Bodrum Dans Kulübü Başkanı ve Modern Dans Milli Takım Kaptanı Fatih Özvezneci; “Bodrum Dans Kulübü Modern Dans Bölümü sporcularımız, son üç yıldır Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Free Style yarışmalarından birincilik ödülü ile dönüyorlar.Geçtiğimiz ay İngiltere’de düzenlenen StarPowerTalent Yarışmasında da on farklı kategoride birincilik alarak Amerika’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na davet edildiler.Modern dans bölümümüz  5-18 yaş aralığında son derece yetenekli 120 sporcudan oluşuyor. 13 Haziran Çarşamba günü Prag yolculuğumuz başlıyor.  Oldukça zorlu bir parkurda yarışmak için kolları sıvadık. Her kategoride onlarca ülkeden sayıları 47yi bulan çok güçlü rakiplerimiz var . Fakat bizim sporcularımız da bir o kadar güçlü ve motivasyonumuz yüksek. Güzel dereceler alacağımıza inanıyorum. Hiç bir sponsor desteği olmadan tüm masraflarını kendi imkanları ile sağlayarak yarışmaya katılan Modern Dans Milli Takımı sporcularımıza başarılar diliyor, bölüm antrenörümüz Alyona Burlakova olmak üzere, destek veren ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum.”Dedi.

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.