MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI MENTEŞE’DE BULUŞTU

MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI MENTEŞE’DE BULUŞTU
Bu yıl 5.si düzenlenen olan Muğla Autoshow Modifiye Araç Fuarı 23 -24 Ekim tarihlerinde Kötekli’de yapıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden yüzlerce modifiye araç bir araya geldi.5.Muğla Autoshow Modifiye Araç Fuarı Menteşe...

Bu yıl 5.si düzenlenen olan Muğla Autoshow Modifiye Araç Fuarı 23 -24 Ekim tarihlerinde Kötekli’de yapıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden yüzlerce modifiye araç bir araya geldi.

5.Muğla Autoshow Modifiye Araç Fuarı Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi destekleriyle, Çağdaş Elektronik ana sponsorluğunda Kötekli’de yapıldı.

Araç fuarına Türkiye’nin pek çok farklı bölgelerinden 400’den fazla araç katıldı. Modifiyeli, offroad, klasik ve özel ses sistemlerine sahip otomobillerin sergilendiği fuar, çevre illerden gelen modifiye araç severleri Menteşe’de buluşturdu.

İki gün boyunca büyük ilgi gören fuara CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de ziyaret etti.

Araçları inceleyen Başkan Gümüş, “Muğla Milletvekilimiz Süleyman Girgin ve İl Başkanımız Adem Zeybekoğlu ile birlikte Kötekli Mahallemizde düzenlenen 5. Muğla Autoshow Modifiye Araç Fuarına katıldık. Fuarda Türkiye’nin pek çok farklı bölgelerinden fuara katılan modifiyeli, offroad, klasik ve özel ses sistemlerine sahip otomobilleri inceleyerek, otomobil severler ile bir araya geldik” dedi.

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.