Modifiye Araç Tutkunları Muğla’da Toplanıyor

Modifiye Araç Tutkunları Muğla’da Toplanıyor
Modifiye araç tutkunları, Muğla’da düzenlenecek olan "Tuning Fest Muğla 2016" etkinliğinde bir araya geliyor.SİNAN BOYACIMuğla Çağdaş Elektronik tarafından...

Modifiye araç tutkunları, Muğla’da düzenlenecek olan "Tuning Fest Muğla 2016" etkinliğinde bir araya geliyor.

SİNAN BOYACI

Muğla Çağdaş Elektronik tarafından düzenlenen ’Tuning Fest 2016 Etkinliği’nde İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa ve Muğla’nın İlçelerinden katılım bekleniyor.  Sosyo Kültür Alanında düzenlenecek olan etkinlikte 400 modifiyeli aracın, renkleri, motor kuvvetleri, ses sistemleri gibi özellikleri meraklılarıyla paylaşılacaktır. Muğla kötekli mahallesinde ses sistemleriyle uğraşan Süleyman Turhan , "Gördüğünüz gibi araçlarımızda 1 ila 10 bin liralık bir sistem var. Birçok arkadaşımız bu işe yöneldi. Daha önce bu iş yoktu, son iki yıldır bu var. Millete zevk vermekten de biz de zevk alıyoruz. Günümüzde modifiye ve oto ses sistemleriyle ilgili halkta bir empati oluştuğunu belirten Turhan , "araçların bazılarında 60 kilowatt güç bulunmaktadır. Hobi sahibi olmak, kötü alışkanlık sahibi olmaktan iyidir. Çünkü günümüz gençleri bu tür hobi sahibi olduğu zaman kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyorlar. Daha verimli olabiliyorlar. Araç modifiye veya ses sistemi buna benzerde üst limit yoktur. Yani ucu açıktır. Modifiye bir suç değildir, bir yaşam tarzıdır. Gençler modifiye ile suçlanmamalı, bence takdir edip destek verilmelidir" diye konuştu.

Etkinliğin amacını anlatan Organizasyon Koordinatörü Serkan Bozdağ ve Erman Turan, "Etkinliğin asıl amacı 7’den 77’ye tüm yaş gruplarına, genç yaşlı, çocuk ve bayanları dahil kapsayan bir etkinliktir. Buradaki amacımız, modifiye ve tuning servisinin aşırıya kaçmadan, kurallar ve yasalar doğrultusunda tüm Türkiye’de tanıtmak, Muğlalının sesini duyurmak. Diğer illerden çok fazla katılım olup destek veren arkadaşlarımızı bekliyoruz. Bu işe meraklı gençleri, bu sanatla alakalı, bu işe gönül verme ile alakalı belki, birkaç desteğimiz olur çabası içerisindeyiz" dedi. Şuana kadar 5 bin katılımcıya yaklaştık daha fazla olmasını bekliyoruz " ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.