Modifiye Tutkunları 4. Kez Bir Araya Geldi

Modifiye Tutkunları 4. Kez Bir Araya Geldi
SİNEM KARAKAYA- Modifiye araç tutkunları, Muğla’da düzenlenen ‘Muğla Auto Show Tuning’ etkinliğinde bir araya geldi. Muğla Sosyo-kültürel alanda...

SİNEM KARAKAYA- Modifiye araç tutkunları, Muğla’da düzenlenen ‘Muğla Auto Show Tuning’ etkinliğinde bir araya geldi. Muğla Sosyo-kültürel alanda düzenlenen etkinlikte araçların renkleri, motor kuvvetleri, ses sistemleri gibi özellikleri sergindi. Bu sene dördüncüsü düzenlenen etkinlikte modiye tutkunları bir araya gelerek Mersin, Kütahya, İzmir, Aydın, Denizli, Isparta ve Muğla’nın ilçelerinden gelen 330 araç görücüye çıktı.

Yoğun ilgi gören etkinlikte katılımcılar araçlarını tanıttı. Çağdaş Elektronik firma yetkilisi Süleyman Turhan ve Erman Turhan kardeşler bir araya gelerek bu etkinliğe öncü olduklarını ve geleneksel hale getirerek her sene yapılacağını belirtti.

Etkinliğin ticari bir amacının olmadığı, sadece merak ve bir tutku olduğu belirten Çağdaş Elektronik firma yetkilisi Süleyman Turhan ve Erman Turhan; “Değişik modellerde ve markalarda 330 araç katılım gösterdi. Önümüzdeki yıllarda daha farklı ve kapsamlı şekilde yapma planlarımız var. Seneye bu etkinliği Yılanlı Mevkii’nde yapmayı düşünüyoruz. Etkinliğin ticari bir amaç yok, sadece merak ve bir tutku. Muğla’da ilk defa düzenlenen etkinlikte amacımız yarışma değil. Burada modifiyeli araçları, klasik araçları ve özel donanımlı ses sistemi olan araçları sergilemek için buluştuk. Herkes burada araçlarını tanıtarak renk katıyor. İnsanlar bu araçlarına özel ilgi gösteriyorlar. Meraklılar bu araçlara zevki için para harcıyor. Çünkü bu bir hastalık ve tutku. Kasım ayında yapıyoruz çünkü turizm sezonu kapanınca insanlar bu tarz etkinlikleri seviyor ve daha çok katılım gösteriyor.” Şeklinde konuştular.

Modifiye Tutkunları 4. Kez Bir Araya Geldi

Belediye olarak destek verdiklerini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise; “ Çağdaş elektronik sahipleri Süleyman ve Emrah Turan kardeşler öncülüğünde bu etkinliğin 4.’sü yapılıyor. Biz hem Büyükşehir Belediyesi olarak hem de Menteşe Belediyesi olarak destek olduk.  Türkiye’de bu etkinlikler ilgi görüyor. Kötekli’de iki genç kardeş bir araya gelerek bu işi yapıyorlar. Türkiye’nin gençlerini burada topladılar. Modifiyeli araçlar, tarihi araçlarda buluşuyor. Hem dışardan insanlar geliyor. Muğla’yı gezip tanıyorlar. Eski araçları burada görme fırsatı da bulunuyor.” Dedi.

Muğla Auto Show Tuning etkinliğinin öncülüğünü yapan Süleyman ve Erman Turhan kardeşler, Menteşe Belediyesi’ne katkılarından dolayı Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e plaket takdim etti. Safari gösterisinin de bulunduğu etkinlikte 20’ye yaklaşıp jeep gösteri yaptı.

Bu haber toplam 1245 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.