Modifiye tutkunları bir araya geldi

Modifiye tutkunları bir araya geldi
Muğla’da bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen "Muğla Auto Show Tuning" etkinliği ile modifiye tutkunları bir araya geldi. Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bulunan Sosyo Kültürel Alanda Çağdaş Elektronik'in spoNsorluğunda, Muğla...

Muğla’da bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen "Muğla Auto Show Tuning" etkinliği ile modifiye tutkunları bir araya geldi. Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bulunan Sosyo Kültürel Alanda Çağdaş Elektronik'in spoNsorluğunda, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe İzmir, Aydın, Adana, Denizli, Antalya, İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa ve Muğla’dan yaklaşık 500 araç katıldı.

Muğla Çağdaş elektroniğin kurucuları olan Süleyman ve Erman Turhan, etkinliğe olan ilginin her geçen yıl arttığını belirterek, "Geçen sene 2'ncisini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize modifiye tutkunları yaklaşık 300 araç ile katılmıştı. Bu yıl bu rakam 500 araca yükseldi. Birlik ve beraberliği pekiştirmek için böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Burada güzel dostluklar var. Herkes burada araçlarını tanıtarak etkinliğe renk katıyor. Modifiye araç, aslında bir tutku. İnsanlar araçlarına özel ilgi gösteriyorlar. Birçok insan, bu araçlara zevki için para harcıyor" diye ifade ettiler.

Bu haber toplam 428 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.