Motorlu araç satıcıları tek çatı altında toplandı

Motorlu araç satıcıları tek çatı altında toplandı
Milas’ta faaliyet gösteren motorlu araç satıcılarının sorunlarına çözüm olabilmek amacıyla kurulan Milas Motorlu Araç Satıcıları Derneği, görev...

Milas’ta faaliyet gösteren motorlu araç satıcılarının sorunlarına çözüm olabilmek amacıyla kurulan Milas Motorlu Araç Satıcıları Derneği, görev dağılımın ardından faaliyetlerine başladı. Yönetim kurulu ile birlikte açıklama yapan Milas Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Feridun Saydam, öncelikli hedeflerinin yerel yönetim, kamu ve STK’lar ile işbirliğiyle yönetmeliğe uygun bir oto galericiler sitesi oluşturmak olduğunu belirtti.

Haber Merkezi

Milas Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Feridun Saydam, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yaptı.

Milas Motorlu Araç Satıcıları Derneği’nin 7.10.2020 tarihinde kuruluş işlemlerini tamamlayarak faaliyete başladığını anlatan Başkan Saydam, “Kurucu yönetim kurulu olarak hazırlamış olduğumuz tüzüğümüzdeki amaçlarımız; motorlu araç ticareti yapan üyelerin faaliyetlerinin etkinleştirilmesi, iyileştirilmesi için araştırma ve çalışmalar yapmak, mesleki faaliyetteki kayıt dışılığı engellemek, yönetmeliğe uygun oto galericiler sitesi oluşturulması için yerel yönetim, kamu ve STK’lar ile işbirliği yapmak ve uygulanmasını sağlamaktır. Bu amaçlar doğrultusunda, görev dağılımımızı da tamamlayarak çalışmalarımıza başladık.” diye konuştu.

ÖNCELİKLİ HEDEF: OTO GALERİCİLER SİTESİ…

Türkiye genelinde olduğu gibi Milas’ta da oto galerici esnafının, İkinci El Motorlu Kara Araçlarının Ticareti Hakkında çıkarılan yönetmelik gereği, şuan bulundukları alanlardan çıkmak durumunda olduğunu hatırlatan Başkan Saydam, “Üyelerimizi mağdur etmeden ihtiyaçlara uygun, uzun vadede karşılık verebilecek, esnafımıza yakışan, yönetmeliğe uygun bir oto galericiler sitesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Milas Kaymakamlığı, Milas Belediyesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile görüşmelerimiz sürüyor.” dedi.

Feridun Saydam Başkanlığındaki Milas Motorlu Araç Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluşuyor;

-Murat Eskişar (Başkan Yardımcısı)

-Serdal Atabey (Başkan Yardımcısı)

-İsmail Ünlü (Genel Sekreter)

-Ünal Ökten (Sayman)

-Doğan Deniz (Kurucu Üye)

-Neşet Sert (Kurucu Üye)

Bu haber toplam 413 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.