Motosiklet hırsızları yakalandı

Motosiklet hırsızları yakalandı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen  M.K. ve M.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı.Muğla’nın Fethiye ilçesinde motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen M.K. ve M.G. ...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen  M.K. ve M.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde motosiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen M.K. ve M.G.  isimli şüpheliler gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Fethiye’nin Ovacık Mahallesinde ikamet eden E.S. isimli şahıs Fethiye - Ölüdeniz Jandarfma Karakol Komutanlığına müracaat ederek evinin önüne park ettiği motosikletinin çalındığını söyledi.

Meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı olayının faillerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan araştırmalar sonucu, olayı gerçekleştiren şahıslar ve kullandıkları araç tespit edilerek şahıslar takibe alındı. Şahısların açık kimlik bilgileri tespit edildi ve M.K. ve M.G. isimli şüpheliler yapılan operasyonla yakalandı.

Şahısların kullandığı araç ve ikametlerinde yapılan aramada, mağdur E.S. isimli şahsın evinin önünden çalınan motosiklet, 1 Nisan tarihinde A.K. isimli şahsın evinin önünden çalındığı tespit edilen adet motosiklet, 2 adet tüp, 11 adet demir profil, 15 adet spor salonu demir ağırlık malzemesi, E.G. isimli şahsın evininden çalınan 1 adet fayans kesme makinesi ve E.G. isimli şahsın evinden çalınan 1 adet bakır klima borusu ele geçirildi

Olayla ilgili olarak şüpheliler M.K. ve M.G. gözaltına alındığı ve konuyla ilgili adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.