MSKÜ Çalışanlarına Eğitim Verildi

MSKÜ Çalışanlarına Eğitim Verildi
Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurum çalışanlarına yönelik planlı hizmet içi eğitim programlarının yanında, kurumlardan gelen taleplerle düzenlemiş...

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurum çalışanlarına yönelik planlı hizmet içi eğitim programlarının yanında, kurumlardan gelen taleplerle düzenlemiş olduğu eğitim faaliyetleri ile çalışma hayatında ve gündelik hayatta çalışanların eğitim düzeylerini, farkındalıklarını ve bilinç düzeylerini artırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığının İnşaat-Boya-Su Tesisat ve Elektrik Birimi çalışanlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Yerleşkesinde eğitim programı düzenlendi.

Düzenlenen eğitim programının birinci bölümünde katılımcılara yangın bilgisi, yangın nedenleri, yangın söndürücüleri ve kullanımları, doğal ve likit gaz, AFAD, sıvı yağlar ve acil çağrı gibi konularını içeren teorik ve uygulamalı ‘Temel Yangın Eğitimi’ verildi. Programın ikinci bölümünde ise yükseklik, neden yüksekte çalışılır, düşmenin dinamiği, yüksekte çalışma tehlikeleri, kullanılması gereken kişisel koruyucu donanımlar ve ekipmanlar, hangi yükseklikte hangi donanımlar ve ekipmanlar kullanılır gibi konuları içeren teorik ve uygulamalı ‘Yüksekte Çalışma Eğitimi’ verildi.

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.