MSKÜ İLE KILIÇ DENİZ ÜRÜNLERİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

MSKÜ İLE KILIÇ DENİZ ÜRÜNLERİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Kılıç Deniz Ürünleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında,  Su Ürünleri Fakültesi ve Veteriner Fakültesi öğrencilerine hem staj, hem de gelecekte iş imkanı sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Rektörlük...

Kılıç Deniz Ürünleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında,  Su Ürünleri Fakültesi ve Veteriner Fakültesi öğrencilerine hem staj, hem de gelecekte iş imkanı sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. 

Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen törende konuşan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, mezun olan öğrencilerin iyi bir iş imkanına kavuşabilmesi için çalışma yürüttüklerini söyledi. Çiçek bu doğrultuda öğrencilere pratik yapma şansı tanıyarak, Su Ürünleri Fakültesi ve Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin işletmede hem uygulamalı ders yapacaklarını hem de mezun olduktan sonra meslekleri ile ilgili yabancılık çekmeyeceklerini ifade etti.

Kılıç Deniz Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç ise Muğla’nın su ürünleri ihracatında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinin de dünyanın en iyileri arasında yer alma yolunda ciddi bir adım atığına işaret eden Kılıç, “Hep birlikte ileriki yıllarda göreceğiz ki su ürünleri konusunda diğer üniversitelerden buraya danışmanlık almak için diğer hocalar gelecek. Ben buna inanıyorum çünkü 32 sene oldu bu işe başlayalı ve sektörde önemli bir yol kat ettik” dedi. Kılıç, protokolle öğrencilerin hem staj yapacaklarını hem de kendilerinin kalifiye elaman sorununu gidereceğini söyledi.

Konuşmaların ardından hazırlanan protokol Çiçek ve Kılıç arasında imzalandı.

Bu haber toplam 372 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.