MSKÜ “Öğrenci Hakları Birimi” Açıldı

MSKÜ “Öğrenci Hakları Birimi” Açıldı
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)  öğrencilerinin olası sorunlarının çözüm sürecinde rehberlik ve destek sağlamak amacıyla “Öğrenci Hakları...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)  öğrencilerinin olası sorunlarının çözüm sürecinde rehberlik ve destek sağlamak amacıyla “Öğrenci Hakları Birimi” faaliyete geçti.

Öğrencilerin, problemsiz bir öğrenim deneyimi yaşayabilmeleri için açılan birim ile ilgili detaylı bilgilendirme yapan “Öğrenci Hakları Birimi” Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Maraş; “Bu birim, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin eğitim-öğretim yaşamları boyunca beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak ve yaşadıkları sorunların çözüm sürecinde rehberlik ve destek sağlamak amacıyla kurulmuştur.Öğrencilerimiz Üniversite içinde yaşadıkları bir sorun ile ilgili şikayette bulunup, resmi süreler zarfında, hak arama girişimlerine yanıt bulamadıklarında birimimize başvuruda bulunabilirler. Eğer sorunları ile ilgili sağlanan çözüm yeterli değil ise de, aynı şekilde birimimizden tekrar destek alabilirler.Öğrencilerimiz [email protected] adresine e-posta göndererek, telefonla arayarak veya her dönem başında internet adresinde ilan edilecek gün ve saatlerde birime gelerek görüşme gerçekleştirebilirler.Öğrenci Hakları Birimi, her akademik dönem başında ilan edilecek gün ve saatlerde hizmet verecektir. Bu zaman zarfı dışında ise, ilgili idari personel başvuru taleplerini almak ve birim yöneticilerine iletmek üzere ofiste bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.