MSKÜ REKTÖRÜ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

MSKÜ REKTÖRÜ BASINLA BİR ARAYA GELDİ
MSKÜ Rektörü Hüseyin Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Öğrenci Sarayı’nda Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aynı zamanda üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında...

MSKÜ Rektörü Hüseyin Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Öğrenci Sarayı’nda Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aynı zamanda üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Çiçek, basın mensuplarının gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluştu.

Öğrenci Sarayı’nda yapılan programda Rektör Çiçek, basın çalışanlarının gününü kutlayarak, fikir alışverişinde bulundu.

“MSKÜ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ”

Üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi veren Çiçek, “Sürdürebilirlikle ilgili üniversitemiz dünyada 408. sıradan 368. sıraya yükseldi. Her alanda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Fethiye’de sağlıkla ilgili alanlarla ilerlemek istiyoruz. Yaşlı bakım turizmiyle ilgili olarak da çalışmalarımız var. Bölgemizi bu anlamda ön plana çıkarmak için üniversite olarak öncülük yapacağız. Topluma faydalı olmak istiyoruz. Bunu duyurma noktasında da siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz. Bu bağlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Rektör Çiçek, yeni sloganlarının “MSKÜ Türkiye’nin Geleceği” olduğunu açıkladı.

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.