MSKÜ’de dersler 27 Eylül’de başlayacak

MSKÜ’de dersler 27 Eylül’de başlayacak
MSKÜ, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılına ilişkin açıklama yaptı. 20 Eylül’de başlaması planlanan güz yarıyılının, öğrencilerin barınma sorunları yaşaması ihtimaline karşın, 27 Eylül olarak değiştirildiği...

MSKÜ, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılına ilişkin açıklama yaptı. 20 Eylül’de başlaması planlanan güz yarıyılının, öğrencilerin barınma sorunları yaşaması ihtimaline karşın, 27 Eylül olarak değiştirildiği bildirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  (MSKÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılına ilişkin açıklama yaptı. 20 Eylül’de açılması planlanan güz yarıyılının 27 Eylül’e ertelendiğini bildirildi. MSKÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, öğrencilerin barınma sorunları yaşamasının göz önüne alınarak, Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri hariç, derslerin başlama tarihinin 27 Eylül olarak değiştirildiği bildirildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Öğrencilerimizin dikkatine. Üniversitemize yeni kayıt olan ve mevcut öğrencilerimizin KYK yurt müracaatlarına ilişkin yerleştirme takvimi doğrultusunda yaşanması muhtemel barınma sorunları göz önünde bulundurularak; Üniversitemiz akademik takviminde 20 Eylül 2021 olarak ilan edilen derslerin başlama tarihi Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri hariç Üniversitemizin diğer tüm birimlerinde bir hafta ertelenerek 27 Eylül 2021 olarak değiştirilmiştir. Bu değişiklik doğrultusunda Akademik Takvimde yapılacak diğer düzenlemeler Üniversitemiz web sayfasından takip edilebilir.”

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.