MSKÜ’DEN ENABİRDER’E TAM DESTEK

MSKÜ’DEN ENABİRDER’E TAM DESTEK
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Akademisyenleri Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) Merkezini ziyaret etti.ENABİRDER yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Akademisyenleri Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) Merkezini ziyaret etti.

ENABİRDER yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Uzaktan Algılama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muğla Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan Ayazlar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Reyhan Arslan Ayazlar, 0p. Dr Beyin ve sinir cerrahi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Niyazi Taşkıran, Elektrik Mühendisi Selçuk Özler Bey Makine Mühendisi Hasan Engi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Bilim Uzmanı ve Menteşe Atatürk Anadolu ve Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Rana Şat, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Hayrettin Güler, birlikte, bir araya geldi.

Tüm engelli bireylerin sorunlarına çözüm olabilmek adına AB projesi olan Dijital Engelli Bilgi Sistemlerin oluşturulması ve engelli bireyler için yapılacak sosyal sorumluluk projeleri görüşüldü.

ENABİRDER Genel Merkezi Başkanı Tulgay Hasar şöyle konuştu:

“Birbirinden değerli hocalarımıza, nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve dernek yönetim kurulu adına teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz, Biz Birlikte güçlüyüz. Engelleri hep birlikte aşacağız ve engelli bireylerimizin görmeyen gözü, duymayan kulağı, yürüyemeyen ayağı olacağız. Sosyal sorumluluk projelerimizle engelli ailelerimizin yanında olacağız, Dernek felsefemiz, ‘Engel olmak yok destek olmak var’ diyor ve bu yolla engelli ve ailelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 416 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.