MSKÜ’lü mühendis adaylarına ödül

MSKÜ’lü mühendis adaylarına ödül
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencileri, “Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje” (GBYF)  yarışmasından ödüllerle döndü. Bilgisayar Mühendisliği...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencileri, “Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje” (GBYF)  yarışmasından ödüllerle döndü. Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerin iki kategoride katıldığı yarışmada, birincilik ve ikincilik ödülleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin oldu.

Haber Merkezi

Bu yıl İzmir’de düzenlenen ve üniversite, öğrenci ve sanayiciyi bir araya getiren Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Yarışması’nda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri birincilik ve ikincilik ödülleriyle döndü.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerin iki kategoride katıldığı yarışmada, birincilik ve ikincilik ödülleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin oldu.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Enes Kayan’ın “KaimNET ” projesi, Akademik Bilişim Uygulamaları Kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Dr. Öğr. Üyesi Enis Karaaslan danışmanlığındaki proje, 8 bin TL ile ödüllendirildi.

“Sanayi ve Diğer Bilişim Projeleri Kategorisi’nde ise öğrenci Kağan Selim Aktaş’ın projesi ikinci oldu. “Siber Güvenlikte Acil Durum Bilgisinin Güvenilir Bir Şekilde İletilmesi: Ulak-Güven” projesi, Dr. Öğr. Üyesi Enis Karaarslan danışmanlığında 4 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

2012 yılından bu yana her yıl düzenlenen Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Yarışması, İzmir ve bölgemizde bilişim sektörünün, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabette güçlü olması amacıyla üniversite ve öğrencilerin inovasyon potansiyeline ulaştırılarak, yeni fikirlerle buluşturulmasını amaçlıyor.

Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.