Müco’dan Muğlaspor’a Geleneksel Moral Kahvaltısı

Müco’dan Muğlaspor’a Geleneksel Moral Kahvaltısı
Müco Kahvaltı Salonu, Muğlaspor’a moral ve destek kahvaltısı düzenledi. Müco Kahvaltı Salonu Kahve Festiva AVM şubesinde sezonun açılması sebebiyle...

Müco Kahvaltı Salonu, Muğlaspor’a moral ve destek kahvaltısı düzenledi. Müco Kahvaltı Salonu Kahve Festiva AVM şubesinde sezonun açılması sebebiyle yeşil-beyazlı futbolcular ile yöneticilerine geleneksel hale getirdiği moral ve destek kahvaltısı düzenledi.

Müco Kahvaltı Salonu, Muğlaspor’a moral ve destek kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen moral kahvaltısında Müco Kahvaltı Salonu’nun sahibi Mücahit Uslu, Muğlaspor’a maddi ve manevi destek olduklarını belirterek; “Muğlaspor’a her sene geleneksel kahvaltı veriyoruz. Gerek sezon içinde gerek sezon başında. Bu sene sezon başında yapalım ve arkadaşlara moral olalım istedik. Geleneksel hale geldi artık bu kahvaltı. Her sene yapıyoruz ve bundan sonra da devam edeceğiz. Oyunculara başarılar diliyorum.” Dedi.

Güzel bir sezon için moral kahvaltısında bir araya geldiklerini dile getiren Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz; “ Pazar günü Nazilli ile yapacağımız maçla ilgili birinci ayak federasyonla ilgili lisansların çıkması ve futbolcuların ödemelerinin yapılmasıyla ilgili her şeyi yaptık. Bundan sonra söz teknik heyet ve futbolcuların. En büyük destek taraftarlarımız. Ben inanıyorum ki fazlasıyla rehavet edecekler. Çünkü seyircisiz olmaz bu iş. Biz onlara güveniyoruz. Muğla’ya layık olmaya çalışıyoruz. Gerçekten de çok çalışıyoruz. Teknik heyetinden futbolculara kadar herkes görevini yapmaya çalışıyor. Sezon öncesi moral toplayalım dedik. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.