Müdür Arslan, 3. kez göreve iade aldı

Müdür Arslan, 3. kez göreve iade aldı
Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne geçici görevlendirme ile müdür olarak atanan eski Milas Tarım ve Orman Müdürü Eşref...

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne geçici görevlendirme ile müdür olarak atanan eski Milas Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan’ın, göreve iade davasını kazandığı ve yeniden Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine başlayacağı öğrenildi. Müdür Arslan daha önce de 2 kez Milas dışına görevlendirildikten sonra yeniden Milas’a göreve iade almıştı.  

Geçtiğimiz ekim ayında Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görev değişikliği yaşanmış; Milas Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Eşref Arslan, geçici görevlendirme ile Köyceğiz Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne müdür olarak görevlendirilmişti. Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde 24 yıldır ziraat mühendisi olarak çalışan Ali Parlu da yaşanan görev değişikliği ile Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne vekaleten atandı.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRMEYE İTİRAZ ETTİ

Yaşanan görev değişikliği üzerine Müdür Eşref Arslan’ın yürütmeyi durdurma ile göreve iade davası açtığı ve davaları kazandığı öğrenildi.

Karar gereği yeniden Milas’ta göreve başlaması beklenen Arslan’ın, Milas’ta müdür olarak ilk göreve başladığı 2012 yılından bu yana toplam 3 kez Milas dışına görevlendirilmesi ve her defasında mahkeme kararıyla (2015 – 2016 - 2020 yıllarında) yeniden Milas’a göreve iade alması dikkat çekti.

Bu haber toplam 3859 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.