Müdür Ava polis başmüfettişi oldu

Müdür Ava polis başmüfettişi oldu
Eski Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Ava, bundan sonra Teftiş Kurulu Başkanlığına bağlı Polis Başmüfettişi olarak görev yapacak.Eski Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, bir süre...

Eski Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Ava, bundan sonra Teftiş Kurulu Başkanlığına bağlı Polis Başmüfettişi olarak görev yapacak.

Eski Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, bir süre önce Milas’tan Muğla’ya atanmıştı. Ava, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün teklifi ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun onayı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etti.

Yeni göreninin Teftiş Kurulu Başkanlığına bağlı Polis Başmüfettişi olduğunu belirten Ava, sosyal medyada yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“ 13.01.2021 tarihinde, Sayın Emniyet Genel Müdürümüzün teklifi, Sayınn Bakanımızın onayı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettim. 1986 yılında İzmir Polis Kolejine başladığımızda ki ‘Devletimize, Teşkilatımıza, Amir ve Üstlerimize’ olan sevgimiz, saygımız, sadakatimiz neyse bugünde odur. Bundan sonra ki görevim, Teftiş Kurulu Başkanlığına bağlı, Polis Başmüfettişi olacaktır.”

Milas’ta görev yaptığı sürede başarılı çalışmalarıyla bilinen Ava’nın paylaşımı çok sayıda beğeni ve tebrik aldı.

Bu haber toplam 745 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.