Müdür Bal Kovid-19’u yendi

Müdür Bal Kovid-19’u yendi
Kovid-19’a yakalandıktan sonra evde izole olarak tedavi olan Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, virüsü yenerek sağlığına kavuştuğunu duyurdu. Müdür...

Kovid-19’a yakalandıktan sonra evde izole olarak tedavi olan Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, virüsü yenerek sağlığına kavuştuğunu duyurdu. Müdür Bal, herkesi tedbirlere uyarak Kovid-19 mücadelesine birlikte destek olmaya davet etti.  

(Haber Merkezi)

Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, halsizlik ve ateş şikayetiyle başvurduğu hastanede yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Evde izole olarak tedavisi devam eden Müdür Bal, bugün tedavi sürecinin tamamlandığını ve sağlığına kavuştuğunu ifade etti.

“BU VİRÜS BAŞKA HASTALIĞA BENZEMİYOR!”

Kovid-19’u, “Zor bir süreç, ağrısı sızısı çok fazla ve nereden geleceği belli olmuyor” diyerek nitelendiren Müdür Bal, tedavi sürecinde kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Covit 19 süreci ile ilgili hastalık süremi tamamlamış bugün itibarıyla göreve başlamış bulunmaktayım. Sağ olsun bu dönemde bir çok arayan Soran mesaj atan ihtiyaç Soran herkesten Allah razı olsun. Bu kadar dostu hangi ara biriktirmişiz Allah eksikliğini göstermesin. Kanuni boşuna söylememiş bir nefes sıhhat gibi diye. Allah kimsenin başına vermesin. Zor bir süreç ağrısı sızısı çok fazla olan bir hastalık nereden geleceği nasıl ulaşacağı belli olmuyor. O yüzden maske mesafe ve temizlik kurallarına çok dikkat etmek lazım malum insanlarla her gün haşır neşir olduğumuz için bulaşma riskimiz yüksek elimizden geldiğince gayret gösterelim. Kendimiz için değil toplum için dikkat edelim. Dua eden, mesaj yazan, arayan, soran tüm arkadaşlarıma tüm dostlarıma ve ayrıca sağlıkçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah eksikliklerini göstermesin. İyi ki varsınız.”

Bu haber toplam 886 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.